Alla inlägg under januari 2009

Av Lizzie - 18 januari 2009 12:11

En ny dag o vi tar det bara lugnt. Min näst minste son hade lätt feber igår o han är inte riktigt pigg än. Sover här bredvid mig i soffan nu.


Ska snart dammsuga av här för det behövs verkligen. Skulle gjort det igår men det blev aldrig av. 


Lite snö på marken ligger kvar. Det ser verkligen kallt ut. Jag längtar till våren. Pratade om picknick i går o det ska vi göra vid första bästa tillfälle vi får när våren har kommit.


Ska städa här men jag återkommer kanske senare i kväll.


Ha det gott!

Av Lizzie - 17 januari 2009 19:15

Varit en lugn dag idag. En runda i stan med barnen var jag innan under dagen. Min sambo har börjat o sätta upp panel i vårt kök. Det ser fint ut. Själv tittade jag mest på. Känner sig i vägen bara om jag skulle varit med o hjälpt till. Det var hel panel som skulle spikas upp o då behövdes det bara en person.


Vi ska se på stjärnorna på slottet o spela in körslaget. Nanne åkte ju ut förra gången. Hon jag hejade på...så nu får jag se vem det är som jag tycker ska vinna. Förra omgången den gick så hejade jag på Siwan, men hon åkte ut bland de första. Sen tyckte jag att Lotta o team canns skulle vara i finalen men det bblev Brolle. Dock så tyckte jag att canns skulle vinna o det gjorde dom.


Min ena son o min ena dotter har varit o badat i badhuset idag. Rätt skönt o göra det när det är kallt ute.


Nu ska jag krama min minste son o sen se tv. Min näst minsta son har somnat här i soffan. Det tar på krafterna att busa...*ler*...


Ha en fin kväll!

Av Lizzie - 16 januari 2009 08:35

Det var någon som skrev en gång till mig att "det skriver man inte öppet om utan det är sådant som man skriver i en dagbok som man lägger ner i sin byrålåda med lås på"


Varför?


Jag bloggar om allt o ingenting. Skriver om mina tankar o funderingar om sådant som händer i vår värld. Jag skriver om min vardag som 7 barns mamma, sambo och som människa.


Den gången jag fick de raderna skrivna till mig så skrev jag om mitt förflutna. De erfarenheter jag har.


VEM avgör vad jag bör skriva o delge av mig själv? Är det dom som läser min blogg eller är det jag?


När man läser romaner där författarna har skrivit om sig själva o det kan vara liknande händelser som man själv har varit med om. Då kan folket säga..."oh så bra den var. Så modigt av personen att berätta det...mm mm"


Måste man vara känd för att man vill delge av sig själv öppet i en blogg? Ska man verkligen tysta ner i stället för att öppna sig? Mår man bättre av det?


VEM avgör det???


Ja det kan man fråga sig. Har alltid fått höra att man inte har något att skämmas för...men tydligen så är det bara när man håller tyst om det!


Från det ena till det andra. Det ligger lite snö på marken. Det kom lite grann i går men det försvinner förmodligen under dagen igen.


Ska till stan idag o göra lite ärenden så jag hoppas iaf att det blir regnfritt!


Önskar er som läser en fin dag. Lämna gärna en kommentar på vad ni bloggar om o vart ni bloggar så man kan besöka er...*ler*...


Tack till alla er som gick in på länken i gårdagens blogg o röstade på lilla Babsan!


Kram på er! 

Av Lizzie - 15 januari 2009 14:43

http://www.sr.se/cgi-bin/kalmar/program/index.asp?programid=3100


Här finns en tävling om den bästa bilden. Vår lilla Babsan finns på bild nr 2. Ni som tycker hon är lika söt som jag gör får gärna lägga en röst på henne! Hon bor hos barnens farmor för det visade sig att vår tvillingpojke var allergisk. Min svärmor har tagit bilden.


Varit hos pappa en stund idag. Tog bussen hem för jag tyckte det var kallt att gå hem de 4 km. Tänkte mest på lilleman. Tyvärr så snöar det ju igen!


Alla barnen är i skolan igen efter magsjukan. Nu är det min sambos tur...den stackaren!


Ska snart hämta barn o sen blir det förmodligen storstädning hemma...OM jag känner för det när jag kommer hem vill säga.


Ha en fin dag!!!

Av Lizzie - 13 januari 2009 10:55

Jag är dödstrött. Har 5 magsjuka barn hemma idag. Började så nätt med en i går eftermiddag. Innan kvällen var slut så hade jag 3. I natt kom den 4:de o den 5:e kom i morse.


Hoppas verkligen inte på att det är långvarigt. Så typiskt bara för jag skolar in lilleman på dagis. Började igpr o skulle komma idag med, men jag fick avboka det!


Ingen blåst idag o ingen snö på marken nästan har vi. Några månader till våren o förmodligen så kommer det en omgång snö till innan våren kommer.


Skatvätta idag. Har en del sängkläder o handdukar som måste tvättas. Blir en del när man har magsjuka barn.


Önskar er som läser en fin dag!

Av Lizzie - 12 januari 2009 09:00

Det är nästan storm här idag. Har blåst hela natten o det blåser än. Hoppas det har lugnat ner sig när jag ska till stan!


Lilleman ska börja sin inskolning idag. Får se om jag behåller platsen. Tycker det är många barn till få fröknar. Ska iaf ner dit o se hur det är o få lite info om det hela hade jag tänkt.


Barnen var trötta idag. Alltid så efter helgen...men det känner man ju själv oxå. Man är själv trött o idag skulle man bara vilja stanna kvar i bingen.


Önskar er som läser en fin dag!

Av Lizzie - 11 januari 2009 16:40

Har precis ätit middag. Skulle egentligen satt upp panelen i köket men orkar ärligt talat inte. Vår (snart) 3-åring kräktes i natt. Förmodligen så är det något som går för vi är några i familjen som haft detsamma.


I morgon är det skola o min tvillingflicka frågar hela tiden om hon måste gå om hon är sjuk. Dagen innan som terminen började så frågade hon det. Är rädd för att det är något som gör att hon inte vill gå till skolan. Ska ta upp det med läraren imorgon. 


Fotbollsträningen för min son börjar nu på Onsdag o tvillingarna börjar nästa söndag. Skänt o komma in i de vanliga rutinerna igen efter julen. Vi har nästan städat undan det mesta av julen. Det är roligt att pynta upp det men det är lika roligt att ta ner det igen tycker jag.


Önskar er som läser en fin dag!

Av Lizzie - 10 januari 2009 17:22

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article4154403.ab

Läste denna artikel o tycker det är förjävligt att göra så...samtidigt som jag har förståelse för kommunen som har bestämt det.

Att behöva skiljas från sitt älskade djur som man levt ihop med i 11 år o behöva göra av med den bara för att kommunen har anställt en vårdare som inte tål pälsdjur. 

Kunde inte kommunen ha anställt en som tålde päls? Det måste ju ha funnits fler sökande till tjänsten tycker jag!?

Jag förstår kommunen oxå för de anställer ju folk som klarar av arbetet men jag återkommer ändå till att det måste ha funnits andra som var lika kompententa att klara av uppgifterna OCH som tålde pälsdjur. 

 På ett vårdhem så är det ju patienternas hem. Lika mycket som mitt hem är mitt. Ingen ska ju kunna få komma hem till mig o säga att jag inte ska kunna ha de möblerna eller de djuren. Då ska man inte få kunna det på sitt hem i ett äldreboende heller tycker jag.

 Min åsikt!

Förstår dock hur det ser ut med anställningarna...men iaf!

Ska till pappa en sväng med barnen nu tänkte jag. Önskar er en fin dag!

Presentation

Omröstning

Vilken årstid tycker du bäst om?
 Höst
 Vinter
 Vår
 Sommar

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3
4
5
6
7
8 9 10 11
12 13
14
15 16 17 18
19 20 21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<<
Januari 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards